DBP'den Hakkari İl Genel Meclisine ziyaret

DBP'den Hakkari İl Genel Meclisine ziyaret

DBP Hakkari il yönetimi Hakkari İl Genel Meclisini ziyaret ederek, Meclis Başkanı Gülizar İliş'ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) il eş başkanları İsmet Faruk ile Nurcan Aktaş başkanlğındaki DBP heyeti Hakkari İl Genel Meclisini ziyaret etti. 

Yerel seçimler öncesi gerçekleştirilen ziyarette il Genel Meclisi  Başkanı Gülizar İliş ve meclis üyeleri ile bir araya gelen DBP yönetimi, Meclis Başkanı İlişten meclisin çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

DBP'den yapılan açıklamada, il genel meclisinin zorlu bir süreçte köylerde güzel çalışmalara imza attığı vurgulanarak, Meclis Başkanı İliş ve üyelere çalışmaları nedeniyle teşekkür edildiği belirtildi. 

1-796.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.