Hakkari DBP'den kongreye katılım çağrısı

Hakkari DBP'den kongreye katılım çağrısı

Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Hakkari İl Örgütü yarın gerçekleştirilecek olan Merkez ilçe 4. Olağan Kongresine katılım çağrısı yaptı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Demokratik Bölgeler Partisi'nin Merkez ilçe 4. Olağan Kongresi yarın Bulvar Caddesi üzerinde bulunan DBP il binasında gerçekleştirilecek.

Kongreye ilişkin açıklama yapan DBP İl Başkanı Süleyman Kanat, partisinin 4. olağan merkez ilçe kongresine katılım çağrısı yaptı.

Kanat yarın DBP il binasında satt 11'de başlayacak olan kongreye HDP Hakkari milletvkili Nihat Akdoğan, DBP PM üyesi Şehzade Kurt ve DBP PM üyesi İbrahim Erdkul'un katılacağını söyledi. 

Öte yandan kongre hazırlıkları kapsamında DBP il binasının bulunduğu cadde ile parti binası DBP bayrakları ile süslendi. 

1-282.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.