DBP Hakkari İl Eşbaşkanlarının bayram mesajı

DBP Hakkari İl Eşbaşkanlarının bayram mesajı

Demokratik Bölgeler Partisi Hakkari İl Eş Başkanları İsmet Faruk ve Nuriye Aktaş yayımladığı mesajda Ramazan Bayramı'nı kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

DBP İl Eş Başkanları mesajda şu ifadelere yer verdiler: Bayramlar umutların yeniden yeşerdiği barış, kardeşlik ve kucaklaşma duygularımızın en çok pekiştiği, kin ve düşmanlıkların yerine herkesin herkese el uzattığı umut dolu yarınların zemini olmuştur.

Bu umut dolu toplumsal yaşamın bütün alanlara sirayet edeceği eşitliklerin, özgürlüklerin bir arada yeni yaşamların geliştirilmesi açısından önemini korumaktadır.

Bir halklar ve inançlar bahçesi olan Ortadoğu’da demokrasi, barış ve kardeşlik ikliminin yeniden yeşereceği eşitlik ve halkların özgürlük mücadelesinin barışa, çözüme ve umut dolu yarınlara yol açacağı olan inancımızı her zaman olduğu gibi, bugün de korumaktayız.

Demokrasi, özgürlük, barış ve kardeşlik mücadelemizi her zamankinden daha fazla büyütüp güçlendirmemiz gerektiği bilinciyle, islam alemi başta olmak üzere, bütün dünyaya barış ve kardeşlik getirmesi umuduyla halklarımızın ve Ortadoğu halklarımızın ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlarken, bu bayramın başta kürt halkı olmak üzere, özgürlük mücadelesini yürüten ve bedenlerini dirhem dirhem eriten, beyaz tülbentleriyle umutlar ölmesin diye  yola çıkan tüm direnenlerin bu bayram vesilesiyle umutlarının yeşereceği olan inancımızla ramazan bayramını en derin duygularımızla kutluyoruz."
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.