Damak tadı ev yemekleri Hakkari Sofrası'nda

Damak tadı ev yemekleri Hakkari Sofrası'nda

Hakkâri Sofrası sunar: Lezzetli yemek emek ister. Deneyimli ustalarımızın gözetiminde hazırlanan eşsiz lezzetli yöresel yemek çeşitlerimizle günün iki öğününde hizmetinizdeyiz.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ev sıcaklığında yöresel yemek mi arıyorsunuz? Eşsiz lezzetleri tadabileceğiniz, Hakkari’nin en lüks mekanı Hakkari Sofrası olarak deneyimli ustalarımız, güler yüzlü personelimiz ve self servisimizle sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. 

Geniş ve modern mekanımızda sizleri ailenizle birlikte ağırlıyoruz. Hijyenik ortamda, günün 24 saati denetime açık mutfağımızla 3 çeşit yemeğimizden dilediğinizi seçebilirsiniz üstelik salata, cacık ve içecek ikramımız da var. Bitmedi dileyen müşterimiz için de aylık indirimli yemek kartlarımız da mevcut. 

Izgara çeşitleri, sulu yemekler, yöresel yemek çeşitlerimizle kendinizi evinizde hissedecek, dileyen müşterimizin ev ve işyerlerine yemeğini gönderiyoruz. Bunun için 0438 211 24 24’e alo demeniz yeterli. 

Her Perşembe Mumbar, doğava ve diğer yöresel yemeklerimizin de çıktığını unutmayın

ADRES: Bulak Mahallesi Altay Caddesi PTT Kargo Yanı Boyner Apartman Zemin Kat/Hakkari

İLETİŞİM: 0438 211 24 24

1-389.jpg1-387.jpg3-281.jpg

10-058.jpg4-250.jpg

6-121.jpg7-092.jpg8-072.jpg9-052.jpg2-358.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.