DAKA'dan Hakkari'nin 2 dev projesine destek

DAKA'dan Hakkari'nin 2 dev projesine destek

Hakkari Valiliği ile İl Özel İdaresinin Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında Doğu Anadolu Kalkıma Ajansına (DAKA) sunduğu 2 buçuk milyonluk iki projesi kabul edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen 2019 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) sonuçları açıklandı.

SOGEP kapsamında Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı bölgesinde bulunan Hakkari, Bitlis, Van ve Muş illerinden sunulan 6 proje başarılı bulundu.

Hakkari Valiliğinin "Engelleri Üreterek Aşıyorum' ile Hakkari İl Özel İdaresinin 'Hakkâri’de Geleneksel El Sanatlarının Modernizasyonu ve Ekonomik Yaşama Entegrasyonu "desteklenen projeler oldu.

Hakkari Valiliği ile İl Özel İdaresi tarafından sunulan her iki projenin yaklaşık maliyetinin 2 buçuk milyon TL olduğu öğrenildi. 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.