Cumhurbaşkanlığı'ndan Demirtaş'a: Evde Kal

Cumhurbaşkanlığı'ndan Demirtaş'a: Evde Kal

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, cezaevindeki Selahattin Demirtaş'a mail atarak 'evde kalmasını' tavsiye etti. Başak Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı'na "İyi de biz de onu diyoruz zaten" diye yanıt yazdı.

 Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, korona virüsüne karşı alınacak önlemler konusunda yurttaşlara bilgilendirme maili gönderiyor. Bilgilendirme metninde evden çıkılmaması uyarısı yapılarak bir takım kamu hizmetlerinin e-devlet üzerinden yapılacağı anlatılıyor. Bu mesajlardan biri de Edirne Cezaevi’nde  tutuklu bulunan HDP’nin önceki Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın mail adresine gönderildi.

Mesajı gören Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, özellikle de kronik rahatsızlığı bulunan eşi ve diğer siyasi tutukluların virüs salgını riskine karşı tahliye edilip evlerine gönderilmesi taleplerine gönderme yaparak “Selahattin’e gönderdiğiniz mailde ‘Ciddi kronik hastalığınız varsa evden çıkmayın’ diyorsunuz. İyi de biz de onu diyoruz zaten @tcbeştepe”  diye yanıt yazdı. Başak Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı’ndan gelen maili ve yanıtını sosyal medya hesabından da paylaştı.

ekran-alintisi-097.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.