Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yer sofrasında iftar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yer sofrasında iftar

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Ankara'da bir aileye iftarda misafir oldu. Erdoğan'ın sosyal medya hesabında, yer sofrasından görüntüler paylaşıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın, ramazanın ikinci iftarında Ankara'nın Mamak ilçesinde oturan bir ailenin misafiri olduğu belirtildi.

Erdoğan'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ve Hanımefendi Sayın Emine Erdoğan, bir vatandaşın evinde iftara katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, evinde ziyaret ettikleri 3 çocuklu bir aileyle iftar yaptı" denilerek yer sofrasından fotoğraflar paylaşıldı. 

Paylaşımda, yemeğin ardından evdekilerle çay içip sohbet eden Erdoğan çiftinin, çocuklara tablet hediye ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.