Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suruç açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suruç açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Suruç açıklaması: Her şey ortaya çıkartılacak ve suçlular hesap verecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da düzenlediği mitingde Suruç'ta yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybedenler için taziye mesajı verdi.

Erdoğan, "Geçtiğimiz günlerde Suruç'ta yaşanan elim hadisede hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Milletvekilimize ve ölenlerin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Türkiye Cumhuriyeti devleti bir hukuk devletidir. Hadise güvenlik güçlerimiz ve savcılığımız tarafından ayrıca soruşturuluyor. Her şey ortaya çıkartılacak ve suçlular adalet önünde hesap verecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, olayla ilgili yaptığı ilk açıklamalardan birinde, milletvekilinin kardeşinin PKK'lılar tarafından öldürüldüğünü söylemişti.

"Kandil'de bunların lider takımını hallettik"

Erdoğan mitingde Kandil'de devam eden operasyonlara ilişkin de konuştu ve "Kandil'de bunların lider takımını hallettik" dedi.

Kuzey Irak'ta bölücü örgütün belini kıracak operasyonlarımız sürüyor. Şu anda Kandil'e biniyoruz. lk operasyonumuzu 20 uçakla yaptık ve 10 önemli noktayı Kandil'de vurduk. İkincisinde yine bir operasyon ve toplantı halinde Kandil'de bunların lider takımını hallettik." (BBC TÜRKÇE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.