Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti Grup toplantısında açıklama yapıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalrından satır başları:

"Yeni müjdeler geliyor. İnşallah Fatih sondaj gemimize giderek hem çalışmaları bizzat yerinde görecek hem de yeni rezerv miktarını açıklayacağız."

"Verdikleri sözlerini tutmayan Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimine hakettikleri cevapları sahada vermeyi sürdüreceğiz."

Türk ve Türkiye ismini hak etmeyen meslek kuruluşlarında bu imtiyazların derhal almalıyız Türk Tabipleri Birliği’ndeki Türk ifadesi zaten onlara yakışmıyor, nefret ediyorlar. Milletimizi bir avuç örgütlü fanatiğin insafına barakamayız.

"(Mücahitlerin Azerbaycan’a yollanması iddiası) Bizim böyle bir derdimiz yok, Azerbaycan’a her türlü desteği vermeye varız yine vereceğiz."

"İl kongrelerimize başlıyoruz. Bu çerçevede inşallah hafta sonu Şırnak’ta olacağız. 24 Ekim’de Kayseri, 25 Ekim’de Malatya, 31 Ekim’de Van, 1 Kasım’da Samsun, 7 Kasım’da Kahramanmaraş, 8 Kasım’da Kocaeli il kongrelerimizde bizzat yer alarak milletimizle kucaklaşacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.