Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkarili Çiftçilere ödül

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkarili Çiftçilere ödül

Hakkari'de "Şehrin Gülümseyişleri" sloganı ile hayata geçirdikleri "Süs Bitkisi Yetiştiriciliğinde Kadın Çiftçiler" projesi kapsamında ödül almaya hak kazanan çiftçi kadınlar, Vali Cüneyit Orhan Toprak'ı makamında ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün destekleriyle kurulan "Hakkâri Çiçeklerin Özü Kadın Kooperatifi" adı altında bir araya gelen Hakkârili çiftçi kadınlar, yürüttükleri "Süs Bitkisi Yetiştiriciliğinde Kadın Çiftçiler" projesi kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alacak.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Ankara’da düzenlenecek olan programa, Hakkâri İlimizden de katılacak olan çiftçi kadınlar adına Nazlı Ecer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden ödül alacağı belirtildi.

Nazlı Ecer ve Elif Ermağan isimli kadın çiftçiler, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdullah Seven, proje koordinatörü İdris Uce ile birlikte Vali Toprak'ı makamında ziyaret ederek Ankara’da katılacakları program hakkında bilgi verdi.

Kadın çiftçiler, proje kapsamında kendilerinden desteklerini esirgemeyen Vali Toprak'a teşekkür ederek yöreye ait el dokuması kilim hediye ettiler.

01-008.jpg02-004.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.