Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması!

Hakan Atilla ile konuştuğunu ifade eden Erdoğan, 'Ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz' dedik. Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir.' dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed'e 'Cumhuriyet Nişanı' verdi. Törenin ardından açıklama yapan Erdoğan, ABD'de tahliye olduktan sonra Türkiye'ye dönen Halkbank eski Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla ile ilgili, "Yaşamış olduğu süreç bizi üzmüştür" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakanı Mahathir Muhammed ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Erdoğan Hakan Atilla hakkında bir soru üzerine şunları söyledi: 

"Hakan Atilla uzun bir süredir bu yaşamış olduğu süreç, başta şahsım olmak üzere tüm mesai arkadaşlarımızı üzmüştür. Her türlü girişimleri yaptık. Kendisiyle alakalı mahkumiyet cezası bitmiş oldu ve borcumuz kalmadan Hakan Atilla ülkesine dönmüş oldu. Kendisiyle yaptığım telefon görüşmesinde bundan sonrasına yönelik "Ailenle, çocuklarınla dinlen, tatilini yap, ondan sonra seni Ankara'da külliyede bekliyorum, ziyaretimize gel, neyi yapacağımızın kararını veririz" dedik. Hakan Atilla için herhangi bir bariyer söz konusu değildir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.