Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirtaş çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Demirtaş çıkışı

Erdoğan Maltepe mitinginde Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın HDP'nin cumhurbaşkanı adayı olmasını, CHP'nin de buna destek vermesini eleştirdi:

(Selahattin Demirtaş) Neymiş, mahkum olmamış... Bunu Bay Kemal (CHP lideri Kılıçdaroğlu) savunuyor. Yani YSK burada vicdani davranmamışsa, böyle bir yanlış yapmışsa aynı yanlışı biz de yapacak mıyız?"

Erdoğan Suruç'ta yaşanan ve 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan seçim kavgasına da değindi:

Suruç'ta attığınız adımın bedelini çok daha ağır ödeyeceksiniz. Zira orada attığınız adımda, o PKK'nın paçavrasını elinde tutan katil, şu anda içeride. Ama şunu açık söyleyeyim, bizim PKK ile mücadelemiz bundan sonra çok daha kararlı gidecek. Sorun bakalım Bay Muharrem'e, Bay Kemal'e 'Sizin terörle mücadele, FETÖ ile mücadelede bir açıklamanız oldu mu?' Yok. Niye? Beraberler onun için."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.