Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Hakkari'de!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Hakkari'de!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yârin miting yapmak üzere Hakkâri’ye geliyor. Ak Parti'nin Hakkâri aday Ölmez, mitinge katilim çağrısında bulundu.

 

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Şirnak ve Mardin'de partisinin yerel seçim mitinglerine katılmıştı.

Erdoğan’ın yârin ise Van ve Hakkâri’de mitinglere katılarak halka hitap etmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkâri Merkez'e gerçekleştireceği ziyaret için Cumhuriyet Caddesinde platform ve ses sistemi kurulumuna başlanırken cadde trafiğe kapatıldı.

Başkan adayı Ölmez Herkesi mitinge davet etti

Ak Parti Hakkâri Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez, Cumhurbaşkanı Erdoğan ağırlayacak olmaktan büyük onur ve sevinç duyduklarını ifade ederek, "Hakkâri’ye ve halkımıza müjdeli açıklamaları olacaktır. Tüm bekliyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.