Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkarili Tatlı'yı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkarili Tatlı'yı tebrik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının destekleriyle yolcu uçağı tasarlayan ve Teknofest'e sergileyen Hakkarili Savaş Tatlı'yı ziyaret ederek tebrik etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÖZEL

Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST'E yeni yaptığı yolcu uçağı ve istihbarat çantasını sergileyen Hakkarili Savaş Tatlı'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan kendisini tebrik etti.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen Uzay ve Teknoloji Festivali "TEKNOFEST 2020" Gaziantep'te düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da etkinliğin 3. gününde "TEKNOFEST 2020 Ödül Töreni"ne katıldı. Burada alanı gezip gençlerle sohbet eden Erdoğan, Hakkarili Savaş Tatlı'nın yaptığı yolcu uçağı ve istihbarat çantasının olduğu sergiyide ziyaret ederek kendisini tebrik etti.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan Tatlı ile hatıra fotoğrafı çekerek başarılar diledi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın ziyaretinden çok sevindiklerini belirten  Savaş Tatlı büyük bir gurur duyduğunu söyledi,

Tatlı; Daha önce yapmış olduğum f-35 savaş uçağından sonra sayın Mustafa Varank  bunu görüp beni ve kardeşimi bu sene ki Gaziantep fuar merkezine davet etti. Bugün de sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizi Ziyaret etti. ben ve kardeşim Zafer Tatlı Hakkari adına çok mutluyuz. Cumhurbaşkanımız uçağı beğendi bizimle tatlı bir kısa sohbet etti. Şehit ailesi olduğum için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Ayyıldızlı Türk bayrak hediye ettim'' dedi.

706d49e5-d55d-43cc-a62f-dadaed67ff18.jpgbe9d80d3-9101-492c-8c8f-55337acfc10f.jpg862be50e-346f-4f90-935e-21b63edb9fc6.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum