Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yle görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen görüşme 1 saat sürdü.

Özel uçakla saat 15.30'da İstanbul'a gelen Barzani'yi Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde Dışişleri Bakanlığı yetkilileri karşıladı. Kısa bir süre burada dinlenen Barzani daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek üzere havalimanından ayrıldı.

ERDOĞAN BARZANİ'Yİ KABUL ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'yi kabul etti. Fransa'dan İstanbul'a gelen Barzani planlandığı gibi saat 17:00'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek için Mabeyn Köşkü'ne geldi. Basına kapalı gerçekleşen ve 1 saat süren görüşmeye ilişkin açıklama yapılmadı. Barzani görüşmenin ardından Mabeyn Köşkü'nden ayrıldı.

Barzani'ye yakınlığıyla bilinen Rûdaw'ın mubahiri Rawin Sterk, Atatürk Havalimanı’nda ilk kez Kürdistan Bayrağı’nın göndere çekildiğini söyledi.

RUDAW haberi böyle paylaştı...

rudaw(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.