Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Hakkari’de

Cumhurbaşkanı Danışmanı Orhan Hakkari’de

Cumhurbaşkanı Danışmanı Gülşen Orhan, Hakkari'de düzenlenecek olan Türkiye Rafting Şampiyonası 2. Ayak Yarışları öncesi kente geldi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Akşam saatlerinde Hakkari'ye gelen Cumhurbaşkanı Danışmanı Gülşen Orhan, Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı ve Dünya Rafting Federasyonu 2. Başkanı Fikret Yardımcı ile birlikte esnafları ziyaret etti.

Danışman Orhan, Vali Akbıyık ve beraberindeki protokol üyeleri vatandaşın ilgisi ile karşılaşırken, Orhan'ın vatandaş ile sıcak diyaloğu dikkatlerden kaçmadı. 

Orhan'ın esnaf ziyareti sırasında gençler başta olmak üzere esnaf ve vatandaşlar sorun ve sıkıntılarını dile getirdi. 
Pagan, Altay, Cumhuriyet, Bulvar ve Kayacan caddelerini dolaşan Orhan be beraberindekiler nöbet tutan polis memurlarıyla da yakından ilgilendi. 

Türkiye Rafting Şampiyonasının teknik toplantısın yapıldığı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne geçen Orhan beraberindekiler farklı illerden rafting şampiyonası için kente gelen 25 kulüp sporcusu ile bir araya geldi.
 Burada kısa bir açıklama yapan, Hakkari Gençlik Spor İl Müdürü Emin Yıldırım, Türkiye Rafting Şampiyonasını Hakkari’de düzenlenecek olması nedeniyle büyük mutluluk duyduklarını belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Cumhurbaşkanı Danışmanı Gülşen Orhan ise, sporcuları Kürtçe selamlayarak başladığı konuşmasında, ”Rafting camiası sporda harikalar yaratıyor. Şırnak’tan sonra Hakkari’de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Bilgi beceri ve dostluğunuzla Hakkari’ye geldiniz. Sizin huzurunuzda sayın bakanımız, sayın valimize ve bu organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Vali Akbıyık ise,”Hakkari dağları, Cilo sat ve buzul gölleri, Zap nehri, Berçelan yaylası, kayak merkeziyle güzeldi. Hakkari huzur ve güven var. Hakkari İstanbul kadar güvenlidir. Hakkari tarihin en çok yatırımların yapıldığı dönemler yaşıyor. Türkiye Rafting Şampiyonasını Hakkari’de düzenleyen sayın bakanımız ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz”şeklinde konuştu.

1-20201026014049.jpg2-20201026014049.jpg4-20201026014050.jpg5-743.jpg

6-534.jpg7-376.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.