Cumhur Ertuş Hali Derviş Mahalle Mahallesi Muhtar adayı!

Cumhur Ertuş Hali Derviş Mahalle Mahallesi Muhtar adayı!

31 Mart mahalli idareler seçimler yaklaşırken, muhtarlık yarışı da kızışıyor. Hakkari’nin  Halife Derviş Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan Cumhur Ertuş, seçilmesi halinde mahalleye imza atacağı projeleri anlattı.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Martta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde muhtarlıklara ilginin hayli olduğu Hakkari’de Cumhur Ertuş,Halife Derviş Mahallesi muhtar adaylığını açıkladı. 

Demokrasinin temel taşının muhtarlık olduğuna dikkat çeken Ertuş, mahallesinin sorunlarının çözümü için proje ve önerilerinin olduğunu ifade edip destek istedi. 

1977 Hakkari Doğumlu olan Cumhur Ertuş, genç bir temsiliyet ile Hali Derviş Mahallesi’ni mahalle sakinleri ile yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Ertuş, Halife Derviş Mahallesinin en büyük sorunun üst geçit sorunu olduğuna dikkat çeken Ertuş şöyle konuştu: “Mahallemizin temel ihtiyaçlarını yerel yönetimlerin desteğiyle  en üst  seviyeye ulaştırmaya çalışacağım. Mahallenin tüm sakinlerine eşit mesafede yaklaşıp sorunlarıyla birebir ilgileneceğim. Hayata geçireceğim tüm hizmetleri  mahalleliyle paylaşacağım. Kadim mahallemiz için artık gençlerin daha aktif rol alması gerektiğini ifade etmek isterim. Tüm mahalle sakinlerinden destek bekliyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum