Çukurca'ya 'Turizm' çıkartması

Çukurca'ya 'Turizm' çıkartması

Bir dizi temas ve inceleme için Hakkari'de bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Genel Müdürlüğü ekibi Çukurca ilçesindeki tarihi ve turistlik yerleri ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Hakkari'ye gelerek 'Turizm Tanıtım Toplantısına katılan Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TEGA) Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen başkanlığındaki heyet Çukurca ilçesindeki tarihi ve turistlik yerlerde incelemelerde bulundu. 

İlçe Kaymakamı Hasan Kurt ve Belediye Başkanı Ensar Dündar tarafından karşılanan Türkmen; beraberindeki, Bölge Tanıtım Uzmanları Mete Araz  ile Alperen Demirdöğer  Çukurca'nın Tarih Taş Evleri, Çukurca Kalesi, Kkilim Atölyesi ve Tarihi Çukurca Değirmeninde incelemelerde bulundular.

Kaymakam Kurt ve Belediye Başkanı Dündar'dan bilgi alan heyet ilçenin turizm ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. 

Belediye Başkanı Dündar, bu tür ziyaretlerin Çukurca ilçesi açısından çok önemli olduğunu belirterek, TEGA heyeti başkanı Türkmen ve beraberindekilere teşekkür etti. 

1-20210224082308.jpg

1-20210224082120.jpg2-20210224082120.jpg3-20210224082120.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.