Çukurca'nın Bey mahallesine 23 yıl sonra yol yapılıyor

Çukurca'nın Bey mahallesine 23 yıl sonra yol yapılıyor

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 23 yıl sonra yerleşime açılacak olan Bey mahallelerinde yol yapım çalışması başladı. İlçe Belediye Başkanı Ensar Dündar çalışmaları yerinde inceledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca Belediyesi ilçe merkezinde bulunan ve 23 yıldır ulaşımın sağlanmadığı Bey mahallesinde yol yapım çalışması başlattı. 

Belediyenin Fen İşleri ekipleri ilk etapta, 6 kilometrelik yolun 1 buçuk kilometresinde yol açma çalışması başlattı. 

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, 23 yıl sonra yerleşime açılacak olan, Bey mahallesinde yapılan yeni yol çalışmalarını denetledi ve bölgede çalışan ekiplerden bilgi aldı. 

Çalışmalara ile ilgili Hakkari Objektif Haber muhabirine bilgi veren Başkan Dündar, "23 yıl sonra Bey mahallesi yerleşime açıyoruz. İlk etapta bölgeye, yol yaptık. Su kanalı açtık ve elektrik götürdük. Içme suyu  sorununu da çözecegiz. Bu bölge tarım için hayati öneme sahip olan yeni sulama kanalı çalışmalarını yapıyoruz" diye konuştu.

3-899.jpg1-20190617232619.jpg4-681.jpg2-20190617232619.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum