Çukurca'daki saldırıda şehit sayısı yükseldi

Çukurca'daki saldırıda şehit sayısı yükseldi

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde PKK'liler tarafından roketatarlı saldırısında yaralanan ve Hakkari'de tedavi gören askerlerden biri daha şehit oldu. saldırı sonucu şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükselirken, 2 askerin tedavisi sürüyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari'nin Çukurca ilçesi 2. Hudut Tugay Komutanlığı'na bağlı Gerki Tepe Üs bölgesine dün saat 22.00 sıralarında PKK'liler sızma girişiminde bulundu. Nöbet tutan askerlerin fark ettiği PKK'liler, uzun namlulu silahlar ve roketatarla saldırı düzenledi.

Askerlerinde karşılık verdiği saldırıda 1 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı. Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi gören askerlerden biri daha yapılan tüm madahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Diğer yaralıların tedavisi sürüyor. 

osmaniye-ye-sehit-atesi-dustu-9408670_o.jpg230320172250148845394_2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.