Çukurca'daki Olimpik Havuzda Bayram Bereketi

Çukurca'daki Olimpik Havuzda Bayram Bereketi

Havaların ısınmasıyla birlikte Hakkarili vatandaşlar Bayramda serinlemek için Çukurca ilçesindeki havuza akın etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÇUKURCA

Hakkari'ye 80 kilometre uzaklıkta bulunan Çukurca ilçesindeki havuz, Hakkarililerin gözde serinleme merkezi haline geldi. İl merkezinde yüzecek bir havuz olmadığı için vatandaşlar serinlemek için Çukurca ilçesinde bulunan olimpik havuza geliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren havuza gelen vatandaşlar, akşam saatlerine kadar gönüllerince müzik eşliğinde halay çekip stres atıyor.

Çukurca ilçesine 5 kilometre uzaklıktaki Kaymakamlık Çeşmesi mevkiinde 2013 yılında açılan ve 450 bin TL'ye mal olan yüzme havuzuna, vatandaşlar adeta akın etti. Günlük yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını belirten işletmenin sahibi Melih Parlak, vatadaşların ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Yüzme havuzunun yanında, restoran ve çay bahçelerinin de vatandaşların hizmetine açıldığını belirten Parlak, kesintisiz hizmet verdiklerini söyledi. 

'HAKKARİ'DE HAVUZ İSTİYORUZ'

Hakkari'den kilometrelerce yol kat ederek yüzmeye geldiklerini belirten gençler, yetkililere seslenerek Hakkari'ye havuz yapılmasını istiyor. Gençler, "Hakkari'de insanların yüzebileceği tek bir havuz yok. Durum böyle olunca bizler de mecburen araç tutup Çukurca'ya geliyoruz. Yollar tehlikeli olmasına rağmen buraya gelip yüzmek zorunda kalıyoruz" dedi.

video-ikonu-004.png

55ccedf8-bd88-471c-8fab-a62b923ca874.jpg89a170e8-17fb-4409-8cd6-c48b69ae9b8e.jpga08b69fe-de18-4490-bf1c-5135c79a4dea.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.