Çukurca'daki dev proje bitme aşamasında!

Çukurca'daki dev proje bitme aşamasında!

ÇUkurca Belediye Başkanı Ensar Dürdar Emniyet Müdürü Oktay Kapsız'la birlikte yapımı devam eden "Bayrak Seyir Terası ve Havuz yapımı" çalışmalarını inceledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca ilçesinde belediyenin yaptırdığı ve içinde fırın, restorant, çocuk havuzu ve yetişkin havuzunun bulunduğu "Bayrak Seyir Terası ve Havuzunda" çalışmalar devam ediyor. 

İlçe Belediye Başkanı Ensar Dündar ve Emniyet Müdürü Oktay Kapsız yapımı tüm hızı ile devam eden ve bitme aşamasına gelen 'Bayrak Seyir Terası ve Havuzda' incelemelerde bulundular. 

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, " llçemizde sosyal aktiviteleri çoğaltmak adına bu projeye başladık. Özellikle yaz aylarında hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber vatandaşlarımızın serinleyebilecek yerleri bu ve buna benzer projelerle çoğaltmak istedik" şeklinde konuştu.

Dündar çalışmaların bitme aşamasına geldiğini belirterek Çukurca'nın hizmetin en iyisine layık olduğu mesajını verdi. 

1-20190717154832.jpg4-701.jpg2-20190717154833.jpg5-477.jpg

3-939.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.