Çukurca’da rafting şampiyonası hazırlığı

Çukurca’da rafting şampiyonası hazırlığı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Belediye ve Kaymakamlıkça desteklenen rafting takımı, Şırnak ilinde düzenlenecek Türkiye Rafting Şampiyonasının hazırlıklarına başladı.  

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca’da kurulan ve ilçe kaymakamlığı ile belediye tarafından desteklenen rafting takımı, 7-12 Ekim tarihleri arasında Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde düzenlenecek Türkiye Rafting Şampiyonasının  hazırlıklarına başladı.

Çukurcalı raftingciler, şampiyonada başarılı olmak için Zap Suyunda kürek çekiyor.

Hazırlıklar ile ilgili basın mensuplarına bilgi veren Çukurca Zap Rafting ve Doğa Sporları Derneği Başkanı Muharrem Parlak, başarılı sonuçlar elde etmek için sıkı bir çalışma dönemine girdiklerini söyledi.

Beytüşşebap’ta 5 gün sürecek ve oldukça çekişmeli geçmesi beklenen yarışmalarda Çukurca Rafting takımı olarak iddialı olduklarının altını çizen Parlak, takıma destek veren herkese teşekkür ve sporcularına başarılar diledi.

Çukurca Rafting takımı sporcuları ise hedeflerinin birincilik olduğunu belirterek bu hedefe ulaşmak için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini ifade ettiler.  

4-20201007094346.jpg

1-20201007094006.jpg2-20201007094006.jpg3-20201007094006.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.