Çukurca'da 'Mehterli' sünnet şöleni

Çukurca'da 'Mehterli' sünnet şöleni

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü dolayısıyla mehteran takımının da katıldığı sünnet şöleni düzenlendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Çukurca ilçesinde “Kirvem Polis” projesi kapsamında 30 çocuk sünnet ettirildi.

Çukurca Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Birimi tarafından cumhuriyet mahallesinde bulunan Saran spor salonunda ikincisi düzenlenen “Kirvem Polis” sünnet etkinliğine Çukurca kaymakamı Temel Ayca, Çukurca Belediye ,Başkanı Ensar Dündar, Yüksekova Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Çukurca 2'nci Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Yasin Kalın, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Görmez, AK parti ilçe başkanı Zeki Derin, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından yapılan duaların ardından konuşsan ilçe Kaymakamı Temel Ayca Çukurca Emniyet Müdürlüğü tarafından polis haftası münasebetiyle "Kirvem Polis" programı düzenlendiğini söyledi.

Kaymakam Ayca; İlkini geçen sene düzenledikleri 'Sünnet Şölenin' için bir araya geldiklerini kaydederek, "Bu etkinliği geleneksel hale getireceğiz. Ben öncelikle bu organizasyonu bu aşamaya gelmesini emeği geçen emniyet amirimize ve emniyette görev alan tüm personelimize çok teşekkür ederimi Bu gün Çukurca'da yapılan çalışmaların ülkemizdeki bütün ilçelerimizde olması gerektiğini düşünüyorum. Bu kapsamda ilçemizde bulunan 30 erkek çocuğumuz ilçe toplum sağlığı ve devlet hastanemiz tarafın da sünnet  edilmiştir. bu noktada kardeş belediyemiz olan İstanbul  Büyükşehir belediyesinin de büyük bir desteği var desteklerinde dolayı çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

1-20190406174543.jpg2-20190406174543.jpg4-613.jpg 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.