Çukurca'da İYİ Parti ve Genç Parti'den Ak Partiye katılım

Çukurca'da İYİ Parti ve Genç Parti'den Ak Partiye katılım

İYİ Parti Çukurca İlçe Başkanı Zeki Ertunç ve Genç Parti İlçe Başkanı Erhan Seven ile bazı yöneticiler, partilerinden istifa ederek AK Parti'ye geçti.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen törende Ertunç, Seven ve yöneticilere parti rozetleri takıldı.

AK Parti İl Başkanı Zeydin Kaya, partilerinin Türkiye'deki demokratik düşüncenin, millet için çalışan her ferdin kendine yer bulabildiği bir parti olduğunu belirtti.

21 yıllık eser ve hizmet tecrübesinin halka verdiği güven ve istikrarın devamı için doğru adımlarla yola devam ettiklerini aktaran Kaya, "Değerli başkanlarımıza ve yönetimlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Milletimiz için hizmet etmeyi her daim bizlere nasip etsin." ifadelerini kullandı.

Törene, AK Parti İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, Mehmet Yoldaş, Çukurca İlçe Başkanı Zeki Derin, Merkez İlçe Başkanı Cumhur Demir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Resim

Resim

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.