Çukurca'da festival hazırlıkları tamamlandı

Çukurca'da festival hazırlıkları tamamlandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde ikincisinde bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivalinin' hazırlıkları tamamlanırken, ilçeye çok sayıda davetli geldi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Valiliği, Çukurca Kaymakamlığı, Belediye ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansının (DAKA) tarafından desteklenen ve bu yıl ikincisi düzenlenecek olan "Foto Safari ve Doğa Sporları Festivali bugün başlayacak. 

Yamaç paraşütü, dağ tırmanışı, rafting, paintball, trekking, paintball gibi bir çok etkinliğin düzenleneceği festival için Türkiye'nin değişik kentlerinde çok sayıda doğasever, ünlü fotoğrafçı ile dağcı ilçeye geldi.

Festival kapsamında yapılacak "Paintball Türkiye Şampiyonası 1. Ayak Müsabakası''nın gerçekleştirileceği sahanın oluşturulması için çalışmalar devam ediyor.Festival için ilçeye gelen sporcular da birçok yerde dağ tırmanışı, kano, rafting, trekking, kaya tırmanışı yaparak yarışmalara hazırlandı. 

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar ile İlçe Kaymakamı günlerdir hazırlıkları devam eden festivalin ilçeye farklı bir renk katacağını ifade ettiler.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.