Çukurca'da Eğitim protokolü imzalandı

Çukurca'da Eğitim protokolü imzalandı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Çukurca Eğitim Kalitesini Artırma Projesi kapsamında Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurca Kaymakamlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER/ÇUKURCA

Çukurca ilçesi genelinde Eğitim-Öğretimin daha verimli olabilmesi, öğretmenlerin iş verimliliğini ve öğrencilerin başarısını arttırmak, öğretmenlerin mesleki bilgi ve becerilerini yükseltmek ve aralarındaki iletişimi ve bilgi paylaşımını sağlamak, sürekli araştırma değerlendirme ve analiz yaparak eğitimin niteliğini ve kalitesini arttırmak amacıyla hayata geçirilen ÇEKAP (Çukurca Eğitim Kalitesini Artırma Projesi) kapsamında Çukurca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çukurca Kaymakamlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı. 

Proje kapsamında sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yanı sıra öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılarak öğrencilerin sınavlardaki başarılarının da arttırılması hedeflenmiştir. Proje kapsamında Deneme Sınavları, Zeka Oyunları, Fotoğrafçılık, Spor Aktiviteleri, Edebiyat ,Kültür, Tiyatro, Dergi, Kariyer Günleri, Müzik, İngilizce, Radyo, Bilim, Sağlık ve Hijyen eğitimleri gibi faaliyetlere yer verilecektir.

Çukurca Kaymakamı Temel Ayça ile Çukurca ilçe milli eğitim müdürü Ceyhan Doğan, Çukurca'nın artık Eğitim-Öğretim ile anılması için her türlü çalışmaları yürüteceklerini söyledi.

lrm_export_20171024_142535.jpglrm_export_20171024_142544.jpglrm_export_20171024_142549.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.