Çukurca’da “Bir Kitap Bir İnsan Projesine” kitap desteği

Çukurca’da “Bir Kitap Bir İnsan Projesine” kitap desteği

Hakkari'nin Çukurca ilçesi kaymakamlığı Hakkari Valiliği tarafından başlatılan "Bir Kitap Bir İnsan" projesine kitap desteğinde bulundu. 

5 Kasım 2018 yılında Hakkari Valiliğindeki görevine başlayan Vali İdris Akbıyık, okumanın önemine dikkat çekerek “Bir kitap bir insan” projesini başlattıklarını ifade etmişti.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde'de  proje kapsamında öğrencilere kitap dağıtıldı. Projeye kitap desteğinde bulunan Çukurca ilçesi Kaymakamı Temel Ayca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan ile birlikte Atatürk İlkokulunda öğrencilere bir araya geldi.

Burada okumanın önemine değinen Kaymakam Ayca, Müdür Doğan ile birlikte kendi elleri ile öğrencilere kitap dağıttı ve bu kitapları aynı zamanda kardeşlerine de  okutmalarını istediler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.