Çukurca'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Çukurca'da alt yapı çalışmaları devam ediyor!

Hakkari'nin Çukurca ilçesine bağlı Yeşil Çeşme Mahallesinde kanalizasyon hattının bitmesi ile birlikte yol genişletme çalışmaları başlatıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca belediyesi bir süre önce ilçenin  Yeşil Çeşme Mahallesinde yapımına başlanan ve kanalizasyon hatlarının tamamlanması ile birlikte yol genişletme çalışması başlattı. 

Çalışmaları yerinde inceleyen Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, çalışanlarla bir süre sohbet edip  yapılan işler ile ilgili bilgi aldı.

Belediye Başkanı Ensar Dündar, göreve geldikleri günden beri Çukurca halkına hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Dündar, ''Mahallelerimizde bulunan ara yollarda genişletme ve istinat duvarları yapım çalışmalarımız bittikten sonra asfaltlama çalışmamız başlayacak böylece mahallelerimizin yolları daha modern bir hal alacak" diye konuştu.

Dündar'a Çukurca Belediye Başkan Vekili Necmi Alkan da eşlik eşlik etti.

2-20190716160448.jpg1-20190716160448.jpg3-934.jpg3-934.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.