Çukurca Spor Ligden çekildi

Çukurca Spor Ligden çekildi

2. Devre maçları devam eden Hakkari Amatör futbol ligi tüm hızıyla devam ediyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

15'nci hafta müsabakaları oynanan ligde takımlar kıyasıya şampiyonluk mücadelesi veriyor.  Ancak bu hafta oynanması gereken Çukurca Spor/Bay köyü Spor maçı ev sahibi takım Çukurca Spor’un maça çıkmaması nedeni ile oynanmadı.

Kulüp Başkanı Necmettin Aydemir zor şartlarda her hafta deplasmana gelerek takımı ligde tutmaya çalıştık ama takımımıza herhangi bir kurum kuruluştan maddi destek verilmediği için kendi imkanları ile bir noktaya kadar devam edebildiklerini belirtti. Destek görmedikleri için maddi imkânsızlıklardan dolayı ligden çekilmek zorunda kaldıklarını belirtti.

13 takimin mücadele ettiği ligde takımlar maddi imkânsızlıklar için de boğuşmakta ve ileriki maçlarda diğer takımlarda bazıları daha ligden çekilme kararı almak zorunda kalacağını ifade ettiler. Kulüp başkanları yetkililerin kendilerine sahip çıkarak tüm kulüplere maddi yardım sağlanmasını istedi.

8f058ce8-c85e-4c4a-a373-0fd793040484.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.