Çukurca-Irak Sınır Kapısı yarın açılıyor

Çukurca-Irak Sınır Kapısı yarın açılıyor

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, pandemi nedeniyle geçici olarak kapatılan, Çukurca ilçesinin Irak sınırındaki Çukurca- Üzümlü Sınır Kapısı'nın 27 Şubat'ta açılacağını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Sınırda yer alan Çukurca'daki Irak'a açılan Çukurca- Üzümlü Sınır Kapısı, koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle geçen yıl geçici olarak kapatıldı.

Hakkari Valisi İdris Akbıyık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sınır kapısının 27 Şubat'ta yeniden açılacağını açıkladı. Vali Akbıyık, "Pandemi nedeniyle geçici olarak kapatılan Çukurca-Üzümlü Sınır Kapımız, Covid-19 ile mücadele kapsamında belirlenen kurallar çerçevesinde 27.02.2021 günü açılıyor. Hakkâri’mize hayırlı olsun" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum