ÇUKURCA FM çalışanlarına eğitim semineri

ÇUKURCA FM çalışanlarına eğitim semineri

Çukurca Fm Radyo Çalışanları Diyarbakır TRT Bölge Müdürlüğünde Eğitim seminerine katıldı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde kurulan 91.1 frekansıyla hayata geçen Çukurca FM Çukurca Kaymakamlığı katkılarıyla Diyarbakır TRT bölge müdürlüğü Radyo çalışanlarına yönelik eğitim semineri verdi.

Eğitim seminerine Başlayan radyo FM çalışanları 1 Haftalık  TRT Diyarbakır Bölge Müdürlüğünde  kursiyerlere,  TV ve Radyo Spikerliği, Program Sunuculuğu, Görsel Habercilik, Diksiyon, Hitabet, Vurgu, Tonlama, Nefes Kontrolü, Ses Kontrolü, Vücut dili ve Etkili iletişim teknikleri konusunda bilgiler verildi. Eğitim  sürecinde geçen Radyo Çalışanları TRT Bölge Müdürlüğünde birim Çalışanları  tarafından sabah  09.00’da Başlayan Akşam 17.00’da biten 5 günlük eğitim seminerine Diyarbakır TRT Bölge Müdürlüğüne Bağlı 3 İlden gelen radyo çalışanları Eğitim semineri boyunca TRT Gap Radyosuna ’da Konuk Oldu.

TRT Diyarbakır Bölge müdürü Hamit Yaz; Pazartesi günü gerçekleştirilen ve Cuma günü biten seminere katılan İl ve ilçelerden gelen yerel radyo Çalışanlarına  hizmeti yapabilmeleri için, bu tarz eğitimlerin önemli olduğunu vurgulayarak, katılımından  dolayı Eğitim seminerinde yer alan Çalışan ve Eğitimcilere  teşekkür etti.

Seminere Katılan Kursiyerler ise bölgenin yerel radyosunda  bu Proje kapsamında Çukurca’dan Diyarbakır’a  kadar ve bu eğitim süreci boyunca hem teori hemde pratik eğitim aldıklarını ifade eden kursiyerler Bu proje kapsamında desteği geçen ilk başta Çukurca kaymakamı ve Belediye başkan vekili Temel Ayca ‘ya ve Trt Diyarbakır Bölge Müdürü Hamit Yaz ,eğitim süresi boyunca bizleri yalnız bırakmayan  Eğitimcilere Teşekkür etti.

ÇUKURCA FM RADYOSUNU DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

1-891.jpg01-174.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.