Çukurca belediyesine 3 tane yeni araç hibe edildi

Çukurca belediyesine 3 tane yeni araç hibe edildi

Hakkari'nin Çukurca belediyesine Türkiye belediyeler birliği ve Türk petrolleri AŞ. tarafından Çukurca belediyesine yeni araçlar hibe edildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye belediyeler birliği ve Türk petrolleri AŞ. tarafından Çukurca belediyesine hibe edilen araçlar ilçe hükümet konağın önünde düzenlenen törende kurban kesilerek ilçe belediyesi tarafında teslim alındı.

Törende kesilen kurbanların kanı belediyenin çalışanların tarafında araçların camlarına sürüldü.
Hükümet konağın bahçesinde düzenlen törene ilçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Temel Ayca belediye başkan yardımcısı Evren Bozkurt ilçe emniyet müdürü Oktay Kapsız, ilçe jandarma komutanı jandarmam Binbaşı Bilgehan Özkuaznoğlu, ilçe milli eğitim müdürü Ceyhan Doğan, AK parti ilçe başkanı Zeki Derin kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe kaymakamı ve belediye başkan vekili Temel Ayca yaptığı açıklamada, Çukurca belediyemizin imkânları artırmaya çalışıyoruz' dedi.

Ayça, 'Bu anlamda da tabi ki yeni araçlara ihtiyacımız oluyor. Benden önceki kaymakam ve belediye başkan vekili Mehmet kaymakamın dönemin de bir kamyon koka süpürme aracı bir de kango aracı belediyemize alınmıştı. Bu araçlar 320 bin lira değerinde ben göreve başlandıktan sonra bir kamyon tedarik ettik. Şu an hizmette kullanıyoruz ve piyasa değeri 360 bin lira değerindedir. kurbanlarımızı keserek yeni araçlarımızın açılışını yaptık, 1 adet kazıcı yükleyici 286 bin lira değerinde, 1 adet fiat marka dört çarpı dört pikap 136 bin lira değerinde, 1 adet fiat florin binek araç ise 72 bin lira değerin de, bunları da belediyemizin filosuna dâhil ettik. Bunlar tabik ki sıfır araçlar bundan sonra bu araçlar sayısında belediye imkânlarımızı daha da artırmış olacağız ve vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını giderme konusun da bu araçlarımız hizmet verecek. Bu araçlarımız belediyemize ve Çukurca halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 Kaymakam ve belediye başkanı vekili Ayca bu araçlarımızın toplam bedeli ise 1 milyon 174 bin lira olduğunu belirtti.

2-569.jpg4-393.jpg1-625.jpg3-468.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.