Çukurca Belediyesi 2 taziye evi yaptıracak!

Çukurca Belediyesi 2 taziye evi yaptıracak!

Hakkari’nin Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, ilçede yapımı devam eden taziye evi ve alt yapı çalışmalarını denetledi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart seçimlerinin ardından görevi devir alan ve 5 ayda ilçenin çehresinin değiştirecek projelere imza atan Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar alt yapı çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiklerini söyledi.

Belediye tarafından Yeni Mahallede yapımına başlanan Taziye Evi yapım çalışmalarını yerinde inceleyip denetleyen Başkan Dündar, ilçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan taziye evi sorununu ortadan kaldıracaklarını söyledi. 
Dündar Cumhuriyet Mahallesi’nde de yakında bir taziye evinin temelini atacaklarını sözlerine ekledi. 

Yine Çukurca Belediyesince Emir Şaban Mahallesinde, yol güvenliği ve trafik akışının daha sağlıklı olması için çalışma başlatıldı. 

Başkan Ensar Dündar, ilçede yollarının daha güzel bir görünüm kazandırmak amacıyla yol genişletme ve istinat duvarı yapım çalışmalarına başladıklarını ve bu iş sezonunda bu çalışmaların önemli bir kısmı tamamlayacakları mesajını verdi.

1-20190824212628.jpg2-20190824212628.jpg3-999.jpg4-732.jpg

6-365.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum