Çukurca Belediye Başkanı Dündar çeltik tarlasında çalıştı

Çukurca Belediye Başkanı Dündar çeltik tarlasında çalıştı

Hakkari'nin Çukurca Belediyesi Başkanı Ensar Dündar Yeşilçeşme Mahallesindeki çeltik tarlalarında çalışan çiftçileri ziyaret etti. Çiftçiler ile birlikte tarlada çalışan Dündar, dayanışma mesajı verdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Göreve geldiği ilk günden beri ilçeye farklı yatırımlar kazandıran ve bulduğu her fırsatta öğrencisinden esnafına, çiftçisinden vatandaşa farklı kesimler ile bir araya gelen Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar bu kez çeltik tarlalarında çalışan çiftçileri ziyaret etti.

İlçenin Yeşilçeşme Mahallesi Berbeşük mevkinde çeltik tarlalarında çalışan çiftçiler ile bir araya gelen Başkan Dündar, Çukurca Belediyesi olarak korona günlerinde kızgın güneş altında büyük emek vererek çalışan çiftçilerin yanında oldukları mesajını verdi.

Çizmesi ve şalvarını giyip çiftçiler ile kol kola giren Başkan Dündar, kızgın güneş altında çeltik tarlasında çalıştı.

Çiftçiler ise ziyareti nedeniyle Başkan Dündar'a teşekkür ettiler.

1-20200531092840.jpg3-20200531092840.jpg4-955.jpg2-20200531092841.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum