Çukurca belediye Başkanı 1 aylık maaşını bağışladı

Çukurca belediye Başkanı 1 aylık maaşını bağışladı

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın startını verdiği 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' yardım kampanyasına 1 maaş destek vererek katıldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destekler devam ediyor.

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın startını verdiği 'Milli Dayanışma Kampanyası'na bir aylık maaşını bağışlayarak destekte bulundu.

Başkan Dündar, "Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya huzurun ve güvenin diyarı, iman ile vatan sevgisinin buluştuğu Çukurcamız gereken desteği verecektir. AK Parti Çukurca Başkanı Ensar Dündar olarak bir aylık maaşımı Allah rızası için bağışlıyorum. Herşey Türkiye İçin" ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum