Çukurca 3. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali Korona nedeniyle ertelendi

Çukurca 3. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali Korona nedeniyle ertelendi

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Kaymakamlık ve belediye tarafından düzenlenmesi planlanan 3. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali, korona virüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çukurca Kaymakamlığı ve Çukurca Belediyesi tarafından 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 3. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivali, korona virüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Çukurca Belediye Başkanı Ensar Dündar, 28-31 Mayıs tarihleri arasında düzenlemeyi planladıkları Çukurca 3. Fotosafari ve Doğa Sporları Festivalinin pandemiden dolayı ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Yeni festival tarihi belirlemek için ekip oluşturduklarını belirten Dündar, "Bütün spor ve doğa dostlarının dört gözle bu organizasyonu beklediğini, bize atılan mail ve mesajlardan biliyoruz. Oluşturduğumuz ekiple birlikte festivalimizin yeni tarihini en kısa sürede başta spor severler olmak üzere vatandaşlarımıza ve katılımcılarımıza duyuracağız inşallah" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.