Coşkun ailesinden taziye teşekkür mesajı

Coşkun ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki Kazan vadisinde kazada ağır yaralanıp 2 ay sonra hayatını kaybeden Beyaz Coşkun'un ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

30  mayıs tarihinde Hakkâri’nin Çukurca ilçesine bağlı kazan vadisinde meydana gelen kazada ağır yaralanıp kaldırıldığı Van Lokman Hekim hastanesinde 2 ay Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gördükten sonra hayatını kaybeden  4 çocuk annesi Beyaz Coşkun ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda şu ifadelerde bulunuldu;

”Cenazemize eşlik eden, mezarlığa kadar bizleri yalnız bırakmayan gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından taziyemize telefon, mesaj ve sosyal medya kanallarıyla başsağlığı dileyen ve acımızı paylaşan, Tüm dost ve akrabalarımıza, teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah herkesten razı olsun''

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum