Colemerg Spor Kulübü Türkiye İkincisi oldu

Colemerg Spor Kulübü Türkiye İkincisi oldu

Türkiye Halk Oyunları Federasyonunca organize edilen Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışmasına katılan Colemerg Spor Kulübü Türkiye İkincisi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER 

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından organize edilen Kulüpler Arası Halk Oyunları yarışması bugün Artvin'de düzenlendi. .

14 bölge şampiyonunun katıldığı finalde Hakkari'yi temsil eden Colemerg Spor Kulübü Türkiye İkincisi olma başarısı gösterdi. 

Kulüp başkanı Adil Adıyaman bu başarıdan dolayı oyuncularını tebrik etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek  ise Türkiye Finalinde Hakkari'yi çok güzel temsil eden ve başarılı olan Colemerg Spor Kulübü yönetimini, eğitmenlerini ve halayın sultanlarını tebrik etti. 

Colemerg Spor Kulübü'nün yarışmalara katılmasında kakısı olan Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş'e, Hatso Başkanı Servet Taş'a , Muhasebeci Kenan Bilicanoğlu'na teşekkür eden Zerek,  Hakkari'nin çok zengin olan halk oyunları kültürünün korunması geliştirilmesi ve temsiliyeti için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi. 

y1-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.