Çocuklu annelere ücretsiz ulaşım

Çocuklu annelere ücretsiz ulaşım

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4 yaşına kadar çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım kartı verileceğini duyurdu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, 4 yaş ve altında çocuk sahibi olan annelere ücretsiz ulaşım kartı verilmesine dair öneriyi kabul etti. Oy birliğiyle alınan kararı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Twitter adresinden duyurdu. İmamoğlu kararı, “İstanbul’da 4 yaş ve altındaki 1 milyon 160 bin çocuğumuzun annelerinin ücretsiz ulaşım kartı hakkı elde etmesi, Sayıştay’ın olumlu görüşünün alınması kaydıyla meclis komisyonundan geçmiş ve sonrasında meclisimizden oy birliği ile kabul edilmiştir” sözleriyle duyurdu. 
 
İBB Başkanlığı seçimi öncesi İmamoğlu’nun vaatleri arasında, 4 yaşına kadar çocuğu olan annelere ücretsiz ulaşım hakkı verilmesi de yer alıyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.