Cizre Belediyesi temizlik kampanyasının startını verdi

Cizre Belediyesi temizlik kampanyasının startını verdi

HDP’li Cizre Belediyesi’nin Kadın Meclisi öncüğünde, kayyum döneminde devredildiği kurum tarafından kaderine terk edilen parklarda temizlik kampanyası başlatıldı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) yönetiminde bulunan Şırnak’ın Cizre Belediyesi’nin Kadın Meclisi, kayyum döneminde devredildiği İl Özel İdaresi tarafından kaderine terk edilen ve çöp yığınına dönen parklar için temizlik kampanyasının startını verdi. Yafes Mahallesi’ndeki Dicle Nehri kenarında bulunan parkta, Belediye Eşbaşkanı Berivan Kutlu ile çok sayıda belediye çalışanı tarafından startı verilen kampanyaya çok sayıda öğrenci ve yurttaş da destek verdi.

Temizlik öncesi kısa bir konuşma yapan Eşbaşkan Kutlu, parkların devri noktasında verdikleri yazılara cevap verilmesini isteyerek, çevre temizliliği noktasında yurttaşlara duyarlılık ve kampanyaya katılmaları çağrısında bulundu.

Açıklama sonrası, parklarda bir süredir biriken çöpler temizlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.