Çiğköfteci Hasan Aybak öğretmenler günün kutladı

Çiğköfteci Hasan Aybak öğretmenler günün kutladı

24 Kasım Öğretmenler Gününe sayılı günler kala Hakkaride faaliyet gösteren Çiğköfteci Hasan Aybak tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yıllardır Hakkari’de faaliyet gösteren ve çiğ köfte deyince akla ilk gelen Çiğköfteci Hasan Aybak, 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı. 

Hakkari’deki iki şubesi ile Yüksekova, Şemdinli ve Derecik ilçelerindeki şubelerinde her pazartesi  çiğköftede %50 indirime giden Hasan Aybak Çiğköfte bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı. 

Hakkari ve bölgedeki tüm öğretmenlere meslek hayatlarında başarılar dilenen mesajda şu ifadelere yer verildi: “Öğretmen, öğrencilerinin üzerine titreyendir. Gömleğimizin düğmesi açılınca eliyle kapatan, alnımız terleyince mendiliyle kurulayan, ayağımıza taş dokunsa bizden önce üzülendir. Öğretmenler gününüz kutlu olsun…”

1-818.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum