Çiftçi, Ak Parti'den belediye başkan aday adayı!

Çiftçi, Ak Parti'den belediye başkan aday adayı!

Sağlık-Sen ve Memur-Sen il başkanı olarak görev yapan Feysel Çiftçi, 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimlerde Durankaya belediye Başkanlığı için Ak Parti’ye başvurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Memur-Sen ve Sağlık-Sen Hakkari İl Başkanı görevinde bulunan Feysel Çiftçi, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Hakkari'ye Bağlı Durankaya Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu duyurdu. 

Ak Parti Hakkari İl örgütüne gidederek aday adaylık başvurusu yapan Çiftçi, 1972 Hakkari Durankaya doğumlu olup evli ve 3 çoçuk babasıdır.

Van Yüzüncü Yıl üniversitesi muhasebe bölümü mezunu olan Çiftçi halen Hakkari İl Sağlık Müdür İl görev yapmaktadır.

Sağlık Müdürlüğünün çeşitli birimlerinde Şube Müdürü olarak görev yapan Çiftçi , aynı zamanda 2002 tarihinde Sağlık-Sen Şubesini kurup yaklaşık 16 yıldır Kurduğu sendikada şube başkanı ve Memur-Sen İl başkanı olarak görev yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum