Çiçek ailesinden taziye teşekkür mesajı

Çiçek ailesinden taziye teşekkür mesajı

Geçirdiği rahatsızlık sonrası 16 Eylül Çarşamba günü Hakkari Devlet Hastanesinde hayatını kaybeden Mustafa Çiçek'in ailesi acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Çiçek ailesinin büyüğü 66 yaşındaki  Mustafa Çiçek geçirdiği ani rahatsızlık sonrası 16 Eylül Günü tedavi gördüğü Hakkari Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Çiçek ailesi acılarını paylaşanlar için yayınladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli aile büyüğümüz, H. Mustafa Çiçek'in vefatı vesilesiyle; tüm eş, dost akraba ve hemşerilerimiz gerek cenaze töreni sırasında gerekse de taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza,siyasi parti temsilcilerine  şahsım ve ailemiz adına çok teşekkür ederim. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dilerim…"

                                        ÇİÇEK AİLESİ ADINA OĞLU: İMADETTİN ÇİÇEK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum