CHP'nin Hakkari adayı Koparan kimdir?

CHP'nin Hakkari adayı Koparan kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 31 Martta yapılacak olan yerel seçimlerde Hakkari Belediye Başkan adayı olarak Metin Koparan olduğunu açıkladı. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

CHP Hakkari İl Başkanı Aytekin Karahanlı Başkanlığında toplanan toplantıdan alınan karar ile; il ilçe ve belde teşkilatlarımızın da görüşü alınarak yöneticiler ile yapmış oldukları toplantı sonucunda başvuruda bulunan 11 Belediye başkan aday adayının değerlendirilmeleri neticesinde MYK ve PM ye sunulmak üzere, CHP Genel merkez onayı alınarak CHP Hakkari Belediye Başkan adaylığına Metin Koparan’ı aday gösterildi.

METİN KOPARAN KİMDİR?

Koparan, Hakkari merkez doğumlu işçi emekçisi oğlu İlk orta ve lise öğrenimimi Hakkari de tamamladı.

2009 tarihinde Kars Kafkas üniversitesi iktisat fakültesi lisans bölümünü kazanıp çift anadal yaparak Siyaset Bilimlerinden de 2013 yılında mezun oldu.

Yanında Adalet MYO bölümünü 2015 tarihinde bitirdi. Sağlık Yönetimi bölümünü okumakta.

2015 yılında Formasyon eğitimimi Hakkâri üniversitesinden adı.

Hakkâri ilimizde 2015 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisinin il sekreterlik, il başkan yardımcılığı görevlerinde görev aldı ve 3 dil bilmektedir…”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum