CHP'nin 'adalet yürüyüşü' 14. gününde

CHP'nin 'adalet yürüyüşü' 14. gününde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’ Düzce’yi de geçti.

'Adalet Yürüyüşü'nün 14. gününde kısa bir açıklama yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, provokasyonlara gelmeyeceklerini yineleyerek, "Her türlü baskıya ve provokasyona karşı hazırlıklıyız" dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sabah 08.00’de yaptığı açıklamada, yürüyüş güzergahı boyunca zaman zaman provokatif girişimler olduğuna dikkat çekerek, “Zaman zaman sizlerin de tanık olduğu protestolar da oluyor. Ama bizim ellerimiz hiçbir zaman şiddete kalkmadı ve kalkmayacak. Tam tersine provokasyondan sonra gerek ben gerek arkadaşlarım gerek yürüyüşe katılan vatandaşlarım hep birlikte alkışlıyoruz. İstanbul’a kadar gülerek, eğlenerek yolumuza devam edeceğiz. Hiç kimse buna engel olmasın. Her türlü baskıya, provokasyona karşı hazırlıklıyız. Adalet, adalet adalet dedik ve bu bağlamda yürüyüşüme devam ediyoruz. Azimli, kararlıyız” dedi.

MYK TOPLANTISI YOLDA YAPILACAK

Kılıçdaroğlu, CHP MYK toplantısını da yürüyüş güzergahı üzerinde yapacaklarını söyledi.

Binlerce kişiden oluşan kortej Sakarya’ya doğru yol alıyor.

Yürüyüşün bugün ki etabına ÖDP Genel Başkanı Alper Taş ve Halkların Türkiye Komünist Partisi Erkan Baş da katılıyor.

Dün akşam kortejin konakladığı yerde Düzce Belediyesi’ne ait bir aracın gübre bıraktığı iddialarına ilişkin CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu “Dün akşam ki o çirkin hareketin ardından gübreyi bırakan araç yakalandı. Ama aracı kullanan şahsın kim olduğu henüz belirlenmedi” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.