CHP'li Suzan Duran Çivi'den Anneler Günü mesajı

CHP'li Suzan Duran Çivi'den Anneler Günü mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) MYK üyesi, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Hakkari Kadın Kolları Başkanı Suzan Duran Çivi Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Her yıl Mayıs'ın ilk Pazar Gününde kutlanan Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan CHP MYK üyesi, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Hakkari Kadın Kolları Başkanı Suzan Duran Çivi annelerin hayatın her alanına ışık tutuğunu söyledi.  

Mesajında 'Dünyada gördüğümüz her şey kadının eseridir' diyen Çivi, "Anne, ana, eş, bacı gibi çeşitli isimlerle adlandırdığımız, hayatımızın her alanında koşulsuz, fedakarca ve özveriyle yolumuza ışık tutan Mustafa Kemal Atatürk'ün Annesi Zübeyde Hanım nezdinde ebediyete intikal etmiş annelerin, şehit  annelerinin, anne adaylarının, anne olamamış ruhu anne olan, vicdanı anne olan tüm kadınlarımızın anneler gününü kutlarım. Ayrıca varlığıyla, desteğiyle hayatıma güç katan annem Leyla Hanımın da anneler gününü kutlarım " ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.