CHP'li Özgür Özel: Arkadan saldırmayı MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilir

CHP'li Özgür Özel: Arkadan saldırmayı MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilir

MHP'li Olcay Kılavuz'un saldırısına uğrayan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel şunları söyledi: "Arkadan saldırmayı, MHP'liler kendilerine yakıştırmıyor olabilirler.

 CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, uğradığı yumruklu saldırı sonrası MHP’lilerin arkadan saldırmayı kendilerine yakıştıramadığına yönelik ifadeleri olduğunu anlattı.

CHP’li Özel, dün gece Meclis’te gerçekleşen saldırıya ilişkin şunları söyledi: “Dün, bir oy vermek için sosyal mesafeye nasıl uyulması gerektiğini gösterdik. Kabine giren arkadaşlarımız da bu kabinde niye yok diye düşündüler. Kimi beş kimi sekiz kimi 10 dakika düşündü. Oylama da 4 saat sürdü. AK Partili MHP’li arkadaşlar sıkılmış. Meclis’te verilen ara sırasında komisyon sırasının önünden geçerken komisyon başkanın yanındaki MHP’li bir söz sarf etti, ben de döndüm. O sırada da tam arkamdan bir saldırı oldu. İçişleri Komisyonu Başkanı Manisa’da kamu görevi yapmış valilik yapmış çok değerli bir isim. Ben kendisinden razıyım. Gidin, Özgür Özel’in yüzü size dönükken Özgür Özel’e saldırı oldu mu olmadı mı diye sorun. AKP’nin İçişleri Komisyonu Başkanı ile göz gözeyken ve yanındaki MHP’liyi sakinleştiriyor iken saldırı oldu. Arkadan saldırmayı, MHP’liler kendilerine yakıştırmıyor olabilirler. Çünkü dün, o saldırı yapıldığı sırada MHP’lilerin kendi içlerinde bizim töremizde bu yok dediklerini duyduk.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.