CHP'den kayyım tepkisi: Halk affetmez

CHP'den kayyım tepkisi: Halk affetmez

CHP'li Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ve Veli Ağbaba, HDP'li 4 belediyeye kayyım atanmasına tepki gösterdi. Kayyım kararını "fırsatçılık" olarak nitelendiren Torun, "Halkın seçtiğini yine halk indirir" dedi.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, HDP’li 4 belediyeye kayyım atanmasına, “Koyun can derdinde, kasap et derdinde! Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ölümcül virüsle mücadele ederken bu yapılan fırsatçılıktır” dedi

Torun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Koyun can derdinde, kasap et derdinde! Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan ölümcül virüsle mücadele ederken bu yapılan fırsatçılıktır. Kendi belediyelerinize kayyum atadığınızda da dediğimiz gibi, halkın seçtiğini yine halk indirir!”

SİYASİ FIRSATÇILIK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu açıklamayı yaptı: “HDP’li Batman Belediyesi ile Diyarbakır’ın Silvan, Lice ve Ergani Belediyelerine kayyım atanması ve belediye başkanlarının gözaltına alınmaları siyasi fırsatçılıktır. Dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde devlet eliyle bu fırsatçılığı yapanları kamuoyu vicdanı asla affetmeyecektir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.