CHP’de medya boykotunu kıran 3 kişi ihraç talebiyle disiplinde

CHP’de medya boykotunu kıran 3 kişi ihraç talebiyle disiplinde

CNN Türk’e çıkan Ümit Kocasakal ve İrem Çiçek ile A Haber’e çıkan Mehmet Sevigen kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal, eski milletvekili Mehmet Sevigen ve avukat İrem Çiçek kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

CHP, 6 Şubat Perşembe günü CNN Türk kanalını boykot etme kararı almış ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan tarafından yapılan açıklamada “CHP'li hiç kimse, yöneticisinden üyesine hiçbir partilimiz CNN Türk kanalına çıkmayacak, yayınlarına katılmayacak, tuzaklarını boşa çıkaracaktır” denilmişti.

Disiplin kuruluna sevk edilen Ümit Kocasakal ile İrem Çiçek CNN Türk’te Ahmet Hakan ve Başak Şengün’ün sundukları programlara katılmışlardı.

Mehmet Sevigen ise A Haber’de yayınlanan bir programa konuk olmuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.